ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dijous, 25 d’octubre del 2012

El PP d'Almoines fa una gestió nefasta del tall de la carretera CV-680

La solució ha sigut egoista i partidista, sense diàleg entre veïns i municipis

El col•lectiu de Compromís per Almoines valora de manera molt negativa la gestió política que ha fet l'equip de govern del PP sobre la circulació de vehicles entre els municipis de Beniarjó i Almoines, a causa del tall de la carretera CV-680.

La solució que ha pres el PP d'Almoines de només deixar passar els veïns de Beniarjó és egoista i partidista, ja que deixa de banda el veïnat de Beniflà i d'altres municipis de la comarca. Aquesta decisió obeeix a interessos de partit, ja que tant Almoines com Beniarjó estan governats del PP. Compromís opina que "dóna la sensació que l'alcalde de Beniarjó mana sobre l'alcalde d'Almoines, un mana i l'altre obeeix".

L'actual solució sobre la circulació de vehicles pels carrers Sant Antoni i Riu Serpis no és gens solidària amb la resta de municipis de la comarca, com Beniflà, Potries i Vilallonga. Un alcalde d'aquests municipis pensa que s'hauria de deixar passar els veïns d'aquestes poblacions o no deixar passar cap vehicle. "No pot haver discriminació entre els pobles de la Safor: uns sí i altres no. Ho tots o ningú".

A més, Compromís considera que el PP no ha consultat el veïnat d'Almoines per buscar la millor solució, sobretot, no s'ha parlat amb els veïns del carrer Sant Antoni i Riu Serpis, els quals sofreixen el trànsit de vehicles que passen.

No hi ha hagut cap previsió davant del tall de la carretera CV-680 i la solució hauria de tindre en compte la resta de poblacions de la comarca i el veïnat d'Almoines. Només s'ha fet un favor polític a l'alcalde de Beniarjó, del PP.

Compromís per Almoines demana a l'alcalde Antonio Olaso un estudi rigorós sobre la circulació comarcal i que escolte la resta de poblacions de la comarca i els veïns d'Almoines.

Aquesta gestió nefasta del tall de la carretera provocarà que Almoines aculla la primera manifestació de la història convocada per veïns d'altres poblacions.

Foto: Juan Carlos Marquez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada