ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Compromís per Almoines demana a l’alcalde una reunió urgent amb el veïnat davant del tall imminent de la carretera Gandia-Vilallonga

Acuamed ha anunciat que dijous dia 4 d’octubre es tallarà la CV-680, entre Almoines i Beniarjó, per acabar amb les obres contra inundacions, unes obres que duraran 4 mesos.

Per això, Compromís per Almoines demana a l’alcalde que convoque una sessió informativa de manera urgent per explicar al veïnat aquest tall de la carretera i com afectarà al trànsit urbà. Compromís està preocupat que gran part del trànsit que es dirigeix cap a l’autovia del Morquí es desvie per dins del municipi, sobretot, que passe pels carrers del Riu Serpis i de Sant Antoni.

Aquests dos carrers ja pateixen un gran volum de trànsit de vehicles de circulen en direcció Beniarjó, la qual cosa ha provocat moltes queixes del veïnat. Una situació que es pot complicar en els propers mesos amb el tall de la carretera Gandia-Vilallonga.

Compromís també pregunta a l’alcalde d’Almoines per les mesures que ha pres l’ajuntament per evitar el pas de vehicles per dins del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada