ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

divendres, 28 de setembre del 2012

El ple d’Almoines demana continuar becant els escolars

El pressupost d’enguany elimina les partides per a material escolar

Compromís per Almoines va portar a ple una moció on demanava que l’Ajuntament d’Almoines destine una part del pressupost municipal a becar l’alumnat del municipi, “ja que les administracions han retallat en matèria d’atenció social, entre elles el de les ajudes a llibres i material escolar, la qual cosa repercuteix novament en les butxaques de les famílies del poble”.

Compromís demana, a través de la moció aprovada, que es cree una Comissió conformada de manera igualitària per tots els grups polítics i altres membres components que es consideren (tècnics, representants sindicals...AMPA... ) que estudie el tema, redacte les bases per les ajudes i duga el seu seguiment i aprovació del que siga pertinent.

Aquesta moció va tirar endavant amb els vots favorables dels regidors del Psoe i Compromís, i els vots en contra del PP i del grup de no adscrits.

Aquesta moció naix perquè en el pressupost de 2012 el PP va eliminar les ajudes a les famílies amb fills en edat escolar (15.000 euros menys). Les subvencions per a educació i esports s’han reduït en un 90%, respecte als pressupostos de la legislatura del govern de Compromís.


MOCIO beques escolars

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada