ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dilluns, 3 de setembre del 2012

Desorganització generalitzada en les festes majors d’Almoines

Compromís per Almoines crítica la prepotència de l’equip de govern amb les associacions i festers

Aquest diumenge han acabat les festes majors d’Almoines i Compromís fa un balanç negatiu de l’organització per part de l’equip de govern del PP, una desorganització i descoordinació que està en boca de tot el poble.

L’actuació de l’equip de govern amb les associacions del municipi, que tots els anys han participat en les festes ha causat un gran malestar, ja que alguns actes no han aparegut al programa de festes ni han rebut la col·laboració del consistori. Un exemple és el concert de la banda de música, realitzat sense entarimat, ja que l’ajuntament no el va muntar, i sense la presència de cap membre del govern del PP. A la mateixa hora del concert, hi havia també un sopar popular a la plaça Major.

L’associació de Moros i Cristians és una altra entitat damnificada per l’actuació prepotent del govern d’Almoines, el qual va organitzar una entrada de moros i cristians sense comptar amb l’associació que sempre ha organitzat esta activitat festiva. L’equip de govern va llogar les persones de les filades d’altres pobles.

A més de la banda de música i l’associació de Moros i Cristians, entre els dolçainers, els membres de l’associació Cordà i Rotglet i els festers també existeix un cert malestar per l’actuació del govern d’Almoines.

Malgrat tot açò, Compromís per Almoines felicita tot el veïnat que ha participat de forma cívica en els actes de les festes majors del municipi, alguns dels quals han estat massius com les paelles populars o la cavalcada de disfresses.

+ Fotos de la cavalcada de disfresses
+ Info concert banda de música
Vídeo de la corda i del rotglet

Las Provincias (04/09/2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada