ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimecres, 7 de març del 2012

L'Ajuntament d'Almoines s'oblida del Dia de la Dona


Compromís per Almoines denuncia que el nou govern del PP no ha organitzat cap activitat municipal per a commemorar el Dia de la Dona treballadora, que se celebra el dia 8 de març.

El nou govern del PP només ha col•laborat en el dinar que organitza l'associació d'ames de casa d'Almoines amb el préstec de taules i cadires.

Compromís recorda que aquest associació, igual que la resta d'entitat d'Almoines, no han rebut cap ajuda econòmica durant el 2011 ja que el nou govern del PP no va presentar els pressupostos municipals, i de moment, tampoc ha elaborat cap esborrany de comptes per al 2012. "Sense ajuda econòmica no és la millorar manera de col•laborar amb la tasca del món associaciatiu del municipi".

Al mateix temps, Compromís per Almoines ha presentat una moció per a commemorar el Dia de la Dona, a la qual espera que s'afegisquen la resta de grups municipals que ja és la mateixa que ha preparat la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, on es demana commemorar el 8 de març com a Dia Internacional de la Dona i promoure esdeveniments dirigits a reforçar el principi d’igualtat entre hòmens i dones.

Mocio DiaDona PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada