ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimecres, 21 de març del 2012

L'actual govern del PP continua la gestió sobre les plusvàlues de l'anterior govern de Compromís


El govern del PP d'Almoines ha enviat un comunicat a la premsa destacant la recaptació de 37.000 euros en l'impost sobre el valor de la compra-venda de terrenys, més conegut com les plusvàlues. El PP en el comunicat diu mentides, una tàctica habitual en les declaracions públiques.

Durant el govern de Compromís s'ha treballat a fons per a cobrar les plusvàlues, fins i tot, durant l'any 2009 hi havia un treballador dedicat, quasi en exclusiva, en recaptar aquest impost, la qual cosa va permetre recaptar vora 100.000 € en plusvàlues en eixe exercici. En anys posterior s'ha continuat amb la tasca de cobrar aquest impost.

El que ha fet l'actual govern del PP és continuar la tasca encetada per l'anterior equip de Compromís, ja que les plusvàlues són un ingrés important per a l'ajuntament. A més, recaptar les plusvàlues és una tasca administrativa. Aquesta notícia només denota una total falta d'acció política: ens trobem davant d'un govern desfet, dividit i immòbil.

El que fa l'alcalde és aprofitar una gestió administrativa normal i habitual del consistori per tirar-se flors, i amagar i dissimular la total incapacitat de govern en huit mesos.

Notícia relacionada
Almoines cobra 37.000 euros en tasas que el gobierno del Bloc no tramitó, Las Provincias (21/03/2012)
Compromís acusa al alcalde de Almoines de "echarse flores y ocultar su incapacidad de gobierno, Gente de la Safor (23/03/2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada