ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dijous, 22 de març del 2012

El centre polivalent de la Fàbrica és fum


La Diputació de València reconeix que no hi ha cap compromís amb l'alcalde del PP

La Diputació triga 5 dies en respondre sobre aquest tema. L'Ajuntament d'Almoines, després d'un mes, encara no ha respost.

El passat mes de febrer l'alcalde del PP d'Almoines es va fer una fotografia amb el president de la Diputació de València i van acordar rehabilitar la Fàbrica de Lombard i fer un centre polivalent.

Un mes després de la fotografia entre els dos polítics del PP, la Diputació de València ha reconegut que no s'ha pres cap decisió ni hi ha cap compromís sobre el centre polivalent de la Fàbrica. Compromís afirma que la fotografia i l'anunci és pur fum, una manera de fer política que allunya la ciutadana de la classes política.

L'alcalde no convoca cap reunió ni contesta
Compromís, en conéixer la notícia, va demanar a l'alcalde d'Almoines una reunió urgent entre els partits polítics del municipi i els veïns propietaris de gran part de l'immoble per abordar aquest tema des del consens i el diàleg. A dia de hui, després d'un mes, Compromís no ha rebut resposta per part de l'alcalde del PP, el qual tampoc ha donat cap informació.

Mentre l'alcalde del PP d'Almoines no ha respost al requeriment de Compromís després d'un mes, el vicepresident de la Diputació de València ha respost en 5 dies al diputat de Compromís en la Diputació, Emili Altur. Compromís per Almoines denuncia públicament que l'alcalde del municipi se salta sempre que vol la normativa de respondre els grups municipals.

El PPOS de 2010 sense realitzar
Una de les primeres mesures, i de les poques, que va prendre el nou govern del PP en accedir a l'alcaldia va ser canviar la finalitat d'una subvenció de la Diputació. En l'anterior legislatura el ple va aprovar destinar l'ajuda del PPOS a tombar el tros de Fàbrica propietat municipal amb la finalitat d'habilitar una zona d'aparcament gratuït, millorar la parada de l'autobús i unir dues zones urbanes del poble. El PP va canviar el destí d'aquesta ajuda a reformar aquesta zona. Compromís denuncia que a dia de hui no s'ha fet cap obra amb el PPOS de 2010.

NOTÍCIES RELACIONADES
Sin respuesta del Centre Polivalent de Almoines, Las Provincias (23/03/2012)

Resposta Almoines - fabrica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada