ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimarts, 3 de gener del 2012

“No ens mereixem un govern que menteix”


Compromís per Almoines vol desmentir les acusacions i actuacions de l’alcalde Antonio Olaso i el seu minigovern (format per ell i un regidor) per haver pagat només la meitat de la nòmina dels funcionaris del mes de desembre:

1.- Els treballadors de l’Ajuntament d’Almoines han cobrat la paga extra de desembre i la meitat de la nòmina d’aquest mes, informació que no explica l’alcalde Olaso. Compromís considera que “jornal és sagrat” i no s’hi pot jugar amb la paga dels treballadors, com està fent l’alcalde del PP.

2.- L’alcalde, segons ha pogut saber Compromís, no ha comunicat en cap moment aquesta decisió als funcionaris ni els ha explicar el perquè, tal com ho afirma en la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació.

3.- Segons documents oficials que té Compromís sobre el saldo dels comptes bancaris, el dia 28 de desembre de 2011 hi havia als comptes bancaris de l’Ajuntament d’Almoines suficient liquiditat per a pagar la totalitat de la nòmina dels funcionaris. Aleshores, l’alcalde Olaso ha utilitzats els treballadors municipals com arma de confrontació política, una actuació molt reprovable des del punt de vista moral.

4.- Amb les declaracions d’Olaso dient que els bancs han deixat de creure en l’Ajuntament d’Almoines per aconseguir crèdit, Compromís creu que l’alcalde s’està tancant ell mateix les portes per a millorar la situació financera del consistori. És més, Olaso és qui ha perdut la credibilitat davant dels bancs, davants del seu partit i davant de tota la ciutadania d’Almoines. Olaso ha mentit la premsa perquè no ha fet cap gestió amb les entitats financeres.

5.- Compromís pregunta a l’alcalde quines han estat les mesures d’estalvi que ha portat a terme en els set mesos de govern i quines actuacions ha fet per aconseguir liquiditat. Olaso ha estat incapaç de presentar un pressupost per a 2011 equilibrat i quadrat. I ha usat informació de manera partidista, informació que ha negat als grups polítics de l’oposició. A més, Olaso ha manipulats els comptes municipals de manera partidista.

6.- Olaso menteix sobre la possibilitat d’accedir al crèdit, ja que el remanent de tresoreria de l’ajuntament va ser positiu en 2010, és a dir, el consistori va tindre més ingressos que despeses, la qual cosa obre les possibilitats als crèdits.

Compromís per Almoines espera que els Mags d’Orient porten carbó a l’alcalde, Antonio Olaso, per mentir els funcionaris, el veïnat i els mitjans de comunicació, i per haver fet una gestió nefasta, tant des del punt de vista polític com econòmic durant els set mesos de govern del PP.

L’estratègia de la mentida d’Olaso només s’entén per la por al canvi de govern a Almoines, una demanda que comença a ser un clamor popular al nostre municipi. Compromís lamenta que s’està deixant el nom del poble d’Almoines per terra amb mentides i acusacions personals.

Las Provincias (03/01/2012)
Las Provincias (05/01/2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada