ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimecres, 4 de gener del 2012

Compromís demana una auditoria i un pla financer per aïllar qualsevol dubte sobre la gestió econòmica de la passada legislatura


Cap associació del municipi ha rebut la subvenció de 2011, la qual cosa els està ofegant

Camilo Gregori, portaveu de Compromís per Almoines, va presentar el matí de dimarts una moció al registre d'entrada perquè el proper ple municipal aprove la realització d'una auditoria per part de la Sindicatura de Comptes i un pla financer. Compromís es converteix així en el primer grup municipal que fa un pas endavant i demana per escrit una auditoria, ja que la situació econòmica s’ha convertit en l’eix central de la batalla política d’Almoines, sobretot per part del govern del PP que s’ha dedicat en els primers mesos de la legislatura a mentir i manipular els números de l’Ajuntament.

Demanant l’auditoria, Compromís vol aïllar qualsevol dubte sobre la gestió econòmica de la legislatura passada. La Sindicatura de Comptes del País Valencià ja va realitzar una auditoria de l’exercici 2009, la qual no va detectar cap problema financer en les arques municipals, encara que les conclusions definitives no s’han entregat als grups de l’oposició. A més, Compromís espera que a partir d'ara comence a parlar a Almoines d'altres projectes de futur, com la creació d'ocupació, els horts socials i la bici, temes que els partits polítics portaven al programa electoral.

Amb l’auditoria del 2011 se sabrà en quina situació econòmica va acabar la legislatura en la qual va governar Compromís i quines gestions econòmiques ha fet el PP en els primers mesos del seu govern. Compromís ha afirmat que el govern del PP no ha fet res en gestió econòmica: no ha aconseguit liquiditat ni ha equilibrar el pressupost de 2011.

Associacions ofegades
El govern del PP no ha aprovat el pressupost de 2011 perquè no s’ha atrevit a portar-lo a plenari. Només va presentar als grups municipals dos esborranys sense equilibrar. Almoines sense pressupost significat que les associacions del municipi no han rebut cap ajuda anual, la qual cosa els ha provocat una situació d’ofegament econòmic.
El malestar entre les associacions és creixent, ja que no han rebut cap resposta per part del govern del PP ni cap solució a curt i mitjà termini.

Mocio Auditoria 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada