ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dijous, 29 de desembre del 2011

Compromís aposta per una coalició de govern que done estabilitat política durant la legislatura

El pacte es cou a foc lent perquè les negociacions arriben a pont port

Compromís proposa un govern amb 7 àrees de gestió i compartir l'alcaldia

Compromís per Almoines i PSOE van celebrar dimecres 28 de desembre a la vesprada la segona reunió per a negociar un pacte de govern al municipi. En aquesta trobada, Compromís per Almoines donarà una proposta als socialistes on ofereix un govern conjunt i estable durant la legislatura amb 7 àrees de gestió (el mateix nombre de regidors: 4 Compromís i 3 Psoe) i compartir l'alcaldia de manera proporcional a la representació de cada formació política, a l'igual que la tresoreria.

La proposta de Compromís comparteix algunes de les demandes dels socialistes, com la creació d'ocupació a través del PactSafor, tal com ho va realitzar l'anterior govern de Compromís, i l'elaboració d'un pla econòmic financer entre els dos partits i els tècnics municipals per a recuperar l'estabilitat pressupostària.

Compromís proposa que l'estabilitat del futur govern i la transparència entre els dos grups s'aconseguisca a partir de la Junta de Govern formada per les dues forces polítiques.

La proposta de Compromís és una continuació de les anterior ofertes de govern de progrés al Psoe. Compromís recorda que, des de la nit de les eleccions, sempre ha tingut per objectiu formar un govern de progrés a Almoines. Ho ha fet públic en tres ocacions: durant les primeres negociacions, en una carta al Psoe i publicada a la premsa aquest estiu i de manera informal en un acte públic abans de les eleccions generals.

Compromís afirma que si s'analitzen detingudament els programes electors de les dues formacions, no existeixen pràcticament diferències en els continguts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Las Provincias (29/12/2011)

Pacte amb el Psoe 27-12-2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada