ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dilluns, 10 d’octubre del 2011

En respost a l'alcalde per les insinuacions i mitges veritats al voltant del sector 1





Reflexions sobre la notícia del Levante (08/10/2011):

- Insinuacions i mitges veritats... que definitivament vol dir que està mentint a consciència. Vol confondre la gent fent entendre que eixos diners s’han gastat en una finalitat no determinada, quan ell sap i coneix molt bé el funcionament fiscal i comptable d’un ajuntament. Els diners del sector 1 NO s’han gastat. Els ingressos efectuats per la urbanització destinats a pagar les despeses de gestió i administració van a una partida. És a dir esta quantitat està afectada tal com ho reflexa la liquidació del 2010, no pot anar MAI destinada a despesa corrent. Una altra qüestió és el funcionament del compte de l’ajuntament com a caixa única. Antonio Olaso ha volgut posar llenya al foc (el seu missatge va destinat al PSOE) i ha barrejat despesa corrent, partida pressupostària, liquidesa, tresoreria i mil coses més de manera intencionada.

- El senyor alcalde faria millor procurant cobrar els vora 300.000 € que queden per entrar de les inversions del Plan E i el Pla Confiança, així com recaptar els altres ingressos pendent (tal com ho reflexa la liquidació de 2010) per tindre tresoreria i liquidesa per anar pagant.

- El moment de traure esta notícia ara (ja ho va deixar caure al plenari de juliol) obeeix al seu nerviosisme, o si més no a una estratègia davant dels darrers comunicats d'aproximació de Compromís i del PSOE. Voldrà tirar terra entre ambdós forces.

- Confon termes econòmics, els quals per a un alcalde i per a un regidor d’Hisenda els deixen en evidència.

- Si el senyor alcalde desconeix altre qüestions sobre la urbanització serà perquè no va assistir a la reunió amb els propietaris del Sector 1 (a la qual l'anterior govern sí el va invitar). S’han complit els acords adoptats i consensuats. Els propietaris poden estar tranquils.

- Sembla una excusa més per la seua INCAPACITAT de gestió i de govern, per no dir també de la seua estància en l’oposició (quan parla que porten 4 anys anunciant-ho i altres... no han fet res!). Acaba com sempre tirant pilotes fora. També podríem parlar del seu estil de govern i d'oposició, no té estil de gestió. Esta notícia també pot obeir als problemes de govern que té i confondre també als seus.

- L’ajuntament, el poble, està en disposició d’abordar els reptes que pretenga, tal com ho diu el seu estat comptable. El govern del PP té diferents opcions de gestió i de finançament. Si es creu incapaç de fer-ho que deixe pas a altres.

- Compromís és conscient que tenim un repte pressupostari difícil, estem per ajudar i buscar solucions.

- Tal com diu a la nota de premsa, l'anterior equip de Govern (Bloc-EU) va saber reconéixer i mostrar TOT el que havia fet. Els comptes i els deutes van quedar damunt de la taula, mai amagats en un caixó. El que hi havia i el que es devia vam ser capaços i honestos en mostrar-ho.

- Les declaracions de l'alcalde tan sols mostren el seu nivell i perfil polític. Ens agradaria saber quines inversions i obres va fer ell sent alcalde. Cap o ninguna, excepte les ordinàries. Per tant que es deixe d’excuses i que reconega que no té imaginació, incentiu, espenta o capacitat. Amb este alcalde i govern Almoines no pot anar avant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada