ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dimarts, 11 d’octubre del 2011

Compromís per Almoines demana l'ampliació de l'escola per enèsima vegada


Règim Econòmic de la Conselleria té damunt la taula el projecte d'ampliació

Compromís per Almoines intenta per tercera vegada que la Conselleria d'Educació amplie el CP el Castell d'Almoines. Esta vegada sembla que el tema està més avançat, ja que el curs passat Planificació Educativa va informar l’Ajuntament i la Direcció de l’Escola que el nou perfil del col•legi d’Educació Infantil i de Primària “El Castell” d’Almoines era de 5 aules d’Infantil i 9 de primària, informe que està en mans de Règim Econòmic, qui ha de decidir quan realitzar les obres d’ampliació.

En la moció presentada per registre d'entrada per a ser debatuda al proper plenari, Compromís recorda que l'escola del municipi va nàixer menuda i que als pocs anys de funcionar ja tenia dues aules prefabricades.

Anteriorment, Compromís ja va demanar l'ampliació del centre educatiu. En setembre de 2008, el Bloc-EU ja va portar al plenari de l’Ajuntament d’Almoines una moció en la qual s’instava a la Generalitat Valenciana a ampliar el més urgentment el CP el Castell d’Almoines i que retirara els barracots. Moció aprovada per este plenari. I el mateix 2008, el grup parlamentari del Bloc-EU també va demanar incloure una partida de 4 milions d’euros en els pressupostos de la Generalitat per ampliar l’escola del nostre municipi, proposta que va ser tombada pel PP de les Corts Valencianes.

mocio ampliació escola pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada