ANY NOU, WEB NOVA

ANY NOU, WEB NOVA
Ens traslladem a almoines.compromis.ws

dissabte, 1 d’octubre del 2011

Joan Baldoví realitza el primer acte públic com a candidat de Compromís al Congrés dels Diputats en Almoines



Joan Baldoví fa el primer acte com a candidat de Compromís al Congrés dels Diputats en Almoines

Compromís per Almoines va organitzar un acte públic divendres 30 de setembre per a donar les gràcies a totes les persones que van confiar en aquest partit en les darreres eleccions i a totes les persones que van col·laborar en la campanya electoral municipal. El saló de plens es va omplir per a escolar el portaveu de Compromís en Almoines, Camilo Gregori; els diputats Mireia Mollà i Enric Morera; i el nou candidat de la coalició al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví.

L’exalcalde de Sueca va explicar que primera vegada en la democràcia els valencians poden deixar de ser invisibles a Madrid. Baldoví va recordar l’escriptor Nicolau Primitiu per descriure el paper de Compromís en política: treballar, perseverar i esperar.

Per altra banda, el síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, va comparar les polítiques del PP i del PSOE, “els quals s’han gastat els diners en festes per a pijos, han creat atur, ens han furtat les caixes i són incapaços de fer el tren Gandia-Oliva-Dénia. Necessitem bons governants”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada